Ansökan om utställningsyta Skolriksdagen 2023

Genom att fylla i formuläret ansöker du om en utställarplats på Skolriksdagen 2023. Du kommer inom kort att bli kontaktad av en representant för SKR.


Ansöker om att boka utställningsyta
Markera den yta ni önskar boka med monternummer nedan (se monterskiss). Skriv vilken monter du önskar i 1:a, 2:a och 3:e hand.
Monterpaket 4 kvm: 14 500 (exkl. moms)Monterpaket 6 kvm: 19 500 (exkl moms)Utöver ytan tillkommer kostnad för monterpaket: 2 500 kronor (exklusive moms), inklusive vita väggar, matta, spotlights och el. Inga möbler ingår. Information om extrabeställningar av möbler kommer i februari.
Monterpersonalen anmäls till en kostnad av 1 650 kronor (exklusive moms) per person via en separat anmälningslänk som skickas till ansvarig för monterbokningen under februari. Monterpersonal är välkomna att delta på seminarier och föreläsningar i mån av plats i lokalerna. Under februari kommer utställningsplatserna bekräftas och placering görs av arrangören SKR.
Betalning- och avbokningsvillkor
Faktura kommer att skickas efter konferensen. Till och med 15 februari kan ansökan avbokas utan kostnad. Därefter är bokningen bindande och vid avbokning efter den 15 februari kommer utställningsytan faktureras.
Genom att klicka på "Skicka" accepterar du villkoren i dokumentet: "Bestämmelser och villkor för utställningar organiserade av SKR".